MILIJONIERIŲ SĖKMĘ KURIANTYS ĮPROČIAI

Trukmė:8 val. 38 min.

Autorius:Dean Graziosi

Skaito:Justinas Jarutis

Description

Dean Graziosi „Milijonierių sėkmę kuriantys įpročiai“ – tai sėkmingo ir turtingo gyvenimo receptų knyga, kurioje sudėtingi dalykai ypatingo autoriaus gebėjimo dėka pateikiami paprastai ir glaustai, todėl sėkmės receptais gali pasinaudoti kiekvienas.

Šioje audioknygoje autorius supažindina su metodais ir procesais, kurie leidžia išsiugdyti sėkmę užtikrinančius įpročius taip, kad jie taptų įprasta asmenine rutina. Ugdant naujus įpročius nereikės savo gyvenime sukelti revoliucijos ir apversti visko aukštyn kojom, o paskui nusivylus grįžti į pradinį tašką, nuo kurio ir pradėjote.

Autorius siūlo kasdienę rutiną keisti po truputėlį, vos pastebimai, atsikratant nenaudingų dalykų ir ugdant įpročius, leisiančius nusitiesti kelią į turtus ir gausą. Audioknygoje autoriaus pateikiami įpročiai, principai, receptai ir pratimai, suteiks konkurencinį pranašumą ir pakylės į kitą gyvenimo lygį nepaisant to, kas esate verslininkas, vadovas ar darbuotojas.

Audioknygoje pristatomi naujų įpročių ugdymo būdai, metodai ir receptai pirmiausia yra skirti finansinei sėkmei, tačiau jie gali būti labai naudingi ir lengvai pritaikomi siekiant didesnio pasitenkinimo ir kitose gyvenimo srityse: šeimoje, tarpusavio santykiuose, dvasingumo siekyje, sveikatos ir fizinės būklės gerinimo srityje.

Autorius dalinasi savo asmenine patirtimi bei daug pasiekusių žmonių istorijomis, kaip jie išmoko ir pritaikė tam tikrus elgesio metodus ir įpročius, kurie leido jiems daug pasiekti ir uždirbti. Supažindina su pratimais, kuriuos pasitelkę išsiugdysite naujus įpročius, vedančius į sėkmingesnį gyvenimą.

Ši audioknyga ir paties autoriaus gyvenimo istorija įkvėps kiekvieną išnaudoti visą savo potencialą, kad susikurtų gyvenimą, kokio trokšta.