IŠGYVENAU SAVĄJĄ MIRTĮ (NAUDOTA)

Knygos autorius, po sunkios autoavarijos patyręs klinikinę mirtį, teigia, jog mirtis – tai nepamirštamas šviesos išgyvenimas, tai visa ko pradžia, o ne pabaiga: tai yra savotiška sąmonės transformacija. Klinikinės mirties, kuri truko 5–6 minutes, metu I. Jankovichius pajuto nenusakomą ezoterinės šviesos poveikį, kuris jį lydėjo visą gyvenimą, skatino giliai apmąstyti žmogaus būtį Žemėje, gyvenimo tikslą ir mirties prasmę.

 

Tai įdomi pažintinė knyga, tinkanti ir papras­tam, ir psichologinių, filosofinių interesų turinčiam skaitytojui, ir studentams.

3.50

Out of stock

Description

 

TIK 1 EGZEMPLIORIUS! UŽSISAKYK, PIRMAS – (A)

 

Būklė: gera

 

Knygos „Išgyvenau savąją mirtį“ autorius, po sunkios autoavarijos patyręs klinikinę mirtį, teigia, jog mirtis – tai nepamirštamas šviesos išgyvenimas, tai visa ko pradžia, o ne pabaiga: tai yra savotiška sąmonės transformacija. Klinikinės mirties, kuri truko 5–6 minutes, metu I. Jankovichius pajuto nenusakomą ezoterinės šviesos poveikį, kuris jį lydėjo visą gyvenimą, skatino giliai apmąstyti žmogaus būtį Žemėje, gyvenimo tikslą ir mirties prasmę.

 

Knyga įdomi autentišku autoriaus pasakojimu apie „pomirtinę“ būseną ir mirimą, kai sustoja širdis, o pasąmonėje prabėga viso gyvenimo vaizdai. Tarsi kino filme jis regi savo negyvą kūną šalikelėje ir jo link skubantį gydytoją, kol iš nebūties sugrąžina injekcija – adatos dūris tiesiai į širdį. Baisus sulaužyto kūno skausmas ir nenoras grįžti į gyvenimą – pirmieji grįžtančios sąmonės pojūčiai.

 

Tai įdomi pažintinė knyga, tinkanti ir papras­tam, ir psichologinių, filosofinių interesų turinčiam skaitytojui, ir studentams.

 

 

Leidėjas: VAGA
Išleidimo metai: 2007
Formatas: 14 x 21 cm, minkšti viršeliai
Puslapių skaičius: 197
ISBN ar kodas: 9785415012931